Hjælp udviklingen af ​​webstedet med at dele artiklen med venner!

Den bedste polske skiathlet Monika Hojnisz-Staręga (29) afsluttede den præ-OL-sæson med to guldmedaljer fra det polske mesterskab. På ruten i Duszniki-Zdrój triumferede hun i det lange løb på 12,5 km og i spurten på 7,5 km. Hun dukkede ikke op i søndagsløbet fra fællesstarten (også 12,5 km).

I sprintløbet overhalede Hojnisz Anna Mąka med 27 sekunder og Joanna Jakieła med 47 sekunder. De missede alle 10 skud indtil videre. Den katastrofale skydedisposition blev dog opretholdt af skiskytter nr. 2 i Polen, Kamila Żuk. Hun missede fem gange mere, ligesom dagen før i det lange løb. Denne gang betød det dog en "boks" i hvert andet skud. Kamila afsluttede konkurrencen på en 6. plads.

I fravær af Hojnisz og Żuk vandt Anna Mąka (BKS WP Kościelisko) fællesstarten.

For Monika Hojnisz ender endnu en sæson uden en plads på podiet i tilfælde af den højeste rang. Toppen af ​​hendes præstationer i World Cup-konkurrencer er 6. pladsen i forfølgelsesløbet i Oberhof (januar i år), og i verdensmesterskaberne - 6. pladsen i stafetløbet. Selvom indbyggeren i Chorzów vandt guldmedaljen ved de europæiske sprintmesterskaber, har denne konkurrence en sekundær rollebesætning.

Herrernes sprint blev vundet af Andrzej Nędza-Kubiniec med 12 sekunder foran junior-VM-medaljevinderen, Jan Guńka. Den eneste medalje, guldmedalje, blev vundet i det nationale mesterskab af den teoretisk bedste polske skiskytter, Grzegorz Guzik. Han vandt løbet fra fællesstarten på 15 km trods fire missede skud den 20.